• header2

Met wie gaat u zaken doen?

Na lang werken voor een aantal zeer ui­teen­lo­pende werk­ge­vers werd het tijd om de door mij op­ge­dane er­va­ring eens in te zetten voor mijn eigen be­drijf. On­li­neNow, op­ge­richt in 2001, werd dit eigen be­drijf. De door mij op­ge­dane er­va­ring is vooral breed te noemen. Van druk­pro­ef­cor­rector naar ver­koper in de IT en ver­vol­gens naar Mar­ke­ting Ma­nager. Zowel de tech­ni­sche, crea­tieve en mar­ke­ting­vaar­dig­heden vindt u bij On­li­neNow. Door vooral mijn mar­ke­ting­achter­grond weet ik als geen ander waar uw po­ten­tiële klanten op letten.

Per­soon­lijk con­tact en ver­trouwen staan bij mij hoog in het vaandel en zorgen voor het door u en mij ge­wenste ein­dre­sul­taat. Ik sta voor een no-non­sense aanpak en dui­de­li­jk­heid.

Uw com­mu­ni­catie is bij mij in goede handen!

Marco Ko­o­reman

 • Nieuw bij OnlineNow

  Op het moment zijn er weer diverse websites in ontwikkeling onder andere een website voor veiligheidsgereedschap, een website voor vijveraccessoires en een websiste voor een vakantie accomodatie op Texel.

  Onlangs is ook opgeleverd de website voor Frits Antonius, hij gaat samen met een partner een fantastische rondreis door Amerika maken. Deze website is gesponsord door OnlineNow en volledig uitgevoerd in de allernieuwste versie van Joomla 3.0.

  logo mijnoranjevolvo

  U kunt de website vinden op:

  www.mijnoranjevolvo.nl

 • Joomla Upgrade Aktie

  Zoals al vaker gemeld is het tijdperk van Joomla 1.5 nu echt voorbij. Tot voor kort was er nog beperkte ondersteuning en konden componenten voor Joomla 1.5 nog gewoon gedownload worden. Inmiddels is ruim 80 % van de klanten van OnlineNow overgestapt op de nieuwe Joomla 2.5 versie en sommigen zelfs op de nieuwe Versie 3.

  De laatste maanden is het regelmatig voorgekomen dat oudere Joomla 1.5 websites het doelwit zijn geweest van hackers. Soms was dit eenvoudig op te lossen en soms moest de complete website opnieuw geïnstalleerd worden. Met alle gevolgen en kosten van dien.

  Lees meer...
 • Nieuwe webshop opgeleverd

  Onlangs is de nieuwe webshop voor de Alphense Boys opgeleverd. Een hypermoderne webshop gemaakt met de nieuwste Joomla Versie (2.5) en ook de nieuwste versie van Virtuemart (2.0).

  Het verzoek was een webshop te maken met de uistraling van de club en waarin met name de kleding goed en duidelijk gepresenteerd kon worden. Tevens moest het mogelijk zijn om per maat de voorraad bij te houden.

  Neem gerust eens een kijkje in de webshop van Alphense Boys, u vindt deze hier.

  logo-alphense-boys

 • Joomla upgraden van 1.5 naar 2.5

  We hebben onderstaande al een aantal maal onder de aandacht gebracht maar de laatste weken krijgen we toch veel vragen over het updaten van Joomla sites, de veiligheid, kosten etc.

  Joomla staat niet stil en heeft sinds 24 januari 2012 een nieuwe versie, namelijk Joomla 2.5.

  Het Joomla ontwikkelteam is per 1 oktober 2012 definitief gestopt met de ondersteuning van Joomla 1.5. Dit betekent niet dat per die datum uw website meteen gevaar loopt of niet meer werkt. Het betekent wel dat er geen nieuwe veiligheidsupdates meer uitkomen en dat het systeem op den duur achter zal gaan lopen met betrekking tot nieuwe functionaliteiten of een goede werking op nieuwe versies van internetbrowsers, mobiele apparatuur, etc.

  Lees meer...