• header2
 • Home
 • Webhosting bij OnlineNow

Webhosting

Nu bij On­li­neNow ook web­hos­ting mo­ge­lijk. Na veel testen heeft On­li­neNow een be­trou­w­bare partner ge­vonden voor het hosten van haar web­sites en heeft inmiddels de beschikking over een eigen server.

Van veel klanten kregen wij de vraag of webs­hos­ting ook een mo­ge­li­jk­heid was bij On­li­neNow. Tot voor kort gaven wij hierin al­leen ad­vies, maar vanaf heden is het mo­ge­lijk al uw web­hos­ting-zaken recht­streeks met On­li­neNow te re­gelen.

Dit heeft de vol­gende voor­delen:

 • On­li­neNow re­gelt de aanvraag van uw do­mein­naam.
 • U heeft 1 aan­spreek­punt voor uw web­site.
 • On­ders­teu­ning ge­schiedt via On­li­neNow.
 • Uit­brei­dingen op uw web­site zijn in een han­dom­draai te re­gelen.
 • Fak­tu­ratie ge­schiedt via On­li­neNow.

Web­hos­ting is al­leen be­doeld voor web­sites ge­maakt door On­li­neNow. Onze hos­ting-pak­ketten zijn Goed ge­prijsd en met de on­ders­teu­ning die u van On­li­neNow ge­wend bent!

Bel met 071 - 888 44 88 of klik hier voor meer in­for­matie!

 • Nieuw bij OnlineNow

  Op het moment zijn er weer diverse websites in ontwikkeling onder andere een website voor veiligheidsgereedschap, een website voor vijveraccessoires en een websiste voor een vakantie accomodatie op Texel.

  Onlangs is ook opgeleverd de website voor Frits Antonius, hij gaat samen met een partner een fantastische rondreis door Amerika maken. Deze website is gesponsord door OnlineNow en volledig uitgevoerd in de allernieuwste versie van Joomla 3.0.

  logo mijnoranjevolvo

  U kunt de website vinden op:

  www.mijnoranjevolvo.nl

 • Joomla Upgrade Aktie

  Zoals al vaker gemeld is het tijdperk van Joomla 1.5 nu echt voorbij. Tot voor kort was er nog beperkte ondersteuning en konden componenten voor Joomla 1.5 nog gewoon gedownload worden. Inmiddels is ruim 80 % van de klanten van OnlineNow overgestapt op de nieuwe Joomla 2.5 versie en sommigen zelfs op de nieuwe Versie 3.

  De laatste maanden is het regelmatig voorgekomen dat oudere Joomla 1.5 websites het doelwit zijn geweest van hackers. Soms was dit eenvoudig op te lossen en soms moest de complete website opnieuw geïnstalleerd worden. Met alle gevolgen en kosten van dien.

  Lees meer...
 • Nieuwe webshop opgeleverd

  Onlangs is de nieuwe webshop voor de Alphense Boys opgeleverd. Een hypermoderne webshop gemaakt met de nieuwste Joomla Versie (2.5) en ook de nieuwste versie van Virtuemart (2.0).

  Het verzoek was een webshop te maken met de uistraling van de club en waarin met name de kleding goed en duidelijk gepresenteerd kon worden. Tevens moest het mogelijk zijn om per maat de voorraad bij te houden.

  Neem gerust eens een kijkje in de webshop van Alphense Boys, u vindt deze hier.

  logo-alphense-boys

 • Joomla upgraden van 1.5 naar 2.5

  We hebben onderstaande al een aantal maal onder de aandacht gebracht maar de laatste weken krijgen we toch veel vragen over het updaten van Joomla sites, de veiligheid, kosten etc.

  Joomla staat niet stil en heeft sinds 24 januari 2012 een nieuwe versie, namelijk Joomla 2.5.

  Het Joomla ontwikkelteam is per 1 oktober 2012 definitief gestopt met de ondersteuning van Joomla 1.5. Dit betekent niet dat per die datum uw website meteen gevaar loopt of niet meer werkt. Het betekent wel dat er geen nieuwe veiligheidsupdates meer uitkomen en dat het systeem op den duur achter zal gaan lopen met betrekking tot nieuwe functionaliteiten of een goede werking op nieuwe versies van internetbrowsers, mobiele apparatuur, etc.

  Lees meer...