• header2
 • Home
 • Nieuws voor klanten en relaties

Nieuw - Post by Email

Vaak is het plaatsen van artikelen in de website toch wat omslachtig en hebt u altijd een computer of laptop nodig om een nieuw artikel te plaatsen. Onlangs ben ik gestuit op een heel handige tool voor Joomla die het mogelijk maakt eenvoudig nieuwe artikelen in de website op te nemen door simpelweg een email naar de website te sturen.

Lees meer

Onlangs opgeleverd!

Alle websites van Store4Toys een leverancier van speelgoed zijn overgezet op de allernieuwste versie van Magento en hebben een aantal aanpassingen op de bestaande layout gehad.

www.hetspeelgoedplein.nl

www.depoppenwinkel.nl

www.despeelgoedauto.nl

www.disneyplein.nl

Tevens hebben wij twee bestaande Virtuemart webshops gemigreerd naar Magento CE 1.7 alle producten en afbeeldingen zijn overgezet. Voor deze websites is een nieuwe layout gekoppeld.

www.vakantieservies.nl

www.demepalspecialist.nl

magento-overstapaktie

 

 

 

Joomla Upgrade Aktie

Zoals al vaker gemeld in nieuwsbrieven is het tijdperk van Joomla 1.5 nu echt voorbij. Tot voor kort was er nog beperkte ondersteuning en konden componenten voor Joomla 1.5 nog gewoon gedownload worden. Inmiddels is ruim 80 % van de klanten van OnlineNow overgestapt op de nieuwe Joomla 2.5 versie en sommigen zelfs op de nieuwe Versie 3.

De laatste maanden is het regelmatig voorgekomen dat oudere Joomla 1.5 websites het doelwit zijn geweest van hackers. Soms was dit eenvoudig op te lossen en soms moest de complete website opnieuw geïnstalleerd worden. Met alle gevolgen en kosten van dien. Voor klanten met een service-contract is het herstel gratis maar zonder service-contract kunnen de herstelkosten hoog oplopen.

Lees meer

OnlineNow - Nu ook voor uw Magento webshop

OnlineNow gebruikt al jaren Joomla en Virtuemart voor het vervaardigen van webshops. Sinds enige tijd hebben wij ons echter ook gespecialiseerd in Magento Webshops. Voor kleine webshops biedt Joomla in combinatie met Virtuemart uitstekende mogelijkheden, maar voor wie net wat meer wil is Magento de oplossing!

Magento wordt wereldwijd door miljoenen webshopeigenaars ingezet en heeft zich in korte tijd een toppositie verworven in de markt voor webshoptechnologie. Magento is een "open source" technologie, wat wil zeggen de technologie publiekelijk beschikbaar is voor technische ontwikkelaars.

Lees meer

Upgrade uitgevoerd

De server-upgrade is inmiddels uitgevoerd. Mocht u problemen tegenkomen dan hoor ik dit graag. Binnenkort ontvangt u een nieuwsbrief met meer informatie over deze upgrade.

Met vriendelijke groeten en een prettig weekend,

OnlineNow
Marco Kooreman

Upgrade Server

De afgelopen weken heeft er een grote upgrade aan de server plaatsgevonden. Door de forse toename van het aantal klanten en ook de toenemende veiligheidsrisico's was deze upgrade noodzakelijk. De werkzaamheden zijn vooral 's nachts uitgevoerd en zijn zonder noemenswaardige problemen verlopen. De server is voorzien van de nieuwste hardware en ook de software is opgewaardeerd naar de allernieuwste versie om de veiligheid nog verder te verbeteren.

Alhoewel alles zeer uitgebreid getest is zou het kunnen zijn dat u toch problemen ondervindt na deze upgrade. Mocht dit zo zijn stuurt u dan s.v.p. een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke groeten,
OnlineNow

Marco Kooreman

Updaten Joomla 1.5 naar 2.5?

Joomla staat niet stil en heeft sinds januari 2012 een nieuwe versie, namelijk Joomla 2.5.

Het Joomla ontwikkelteam is in april gestopt met de ondersteuning van Joomla 1.5. Dit betekent niet dat per die datum uw website meteen gevaar loopt of offline zal gaan. Wel komen er geen nieuwe veiligheidsupdates meer uit en zal het systeem op den duur achter gaan lopen met betrekking tot nieuwe functionaliteiten of een goede werking op nieuwe versies van internetbrowsers, mobiele apparatuur etc.

Lees meer

Verhoog de vindbaarheid van uw website

U kunt nog zo'n mooie bedrijfswebsite hebben, maar wie online niet vindbaar is, loopt naamsbekendheid (en dus klandizie) mis.

Hoe zorgt u zelf dat oriënterende klanten uw site tegenkomen, zonder dat u fortuinen uit hoeft te geven aan zoekmachinemarketing?

 

Lees meer

 • Nieuw bij OnlineNow

  Op het moment zijn er weer diverse websites in ontwikkeling onder andere een website voor veiligheidsgereedschap, een website voor vijveraccessoires en een websiste voor een vakantie accomodatie op Texel.

  Onlangs is ook opgeleverd de website voor Frits Antonius, hij gaat samen met een partner een fantastische rondreis door Amerika maken. Deze website is gesponsord door OnlineNow en volledig uitgevoerd in de allernieuwste versie van Joomla 3.0.

  logo mijnoranjevolvo

  U kunt de website vinden op:

  www.mijnoranjevolvo.nl

 • Joomla Upgrade Aktie

  Zoals al vaker gemeld is het tijdperk van Joomla 1.5 nu echt voorbij. Tot voor kort was er nog beperkte ondersteuning en konden componenten voor Joomla 1.5 nog gewoon gedownload worden. Inmiddels is ruim 80 % van de klanten van OnlineNow overgestapt op de nieuwe Joomla 2.5 versie en sommigen zelfs op de nieuwe Versie 3.

  De laatste maanden is het regelmatig voorgekomen dat oudere Joomla 1.5 websites het doelwit zijn geweest van hackers. Soms was dit eenvoudig op te lossen en soms moest de complete website opnieuw geïnstalleerd worden. Met alle gevolgen en kosten van dien.

  Lees meer...
 • Nieuwe webshop opgeleverd

  Onlangs is de nieuwe webshop voor de Alphense Boys opgeleverd. Een hypermoderne webshop gemaakt met de nieuwste Joomla Versie (2.5) en ook de nieuwste versie van Virtuemart (2.0).

  Het verzoek was een webshop te maken met de uistraling van de club en waarin met name de kleding goed en duidelijk gepresenteerd kon worden. Tevens moest het mogelijk zijn om per maat de voorraad bij te houden.

  Neem gerust eens een kijkje in de webshop van Alphense Boys, u vindt deze hier.

  logo-alphense-boys

 • Joomla upgraden van 1.5 naar 2.5

  We hebben onderstaande al een aantal maal onder de aandacht gebracht maar de laatste weken krijgen we toch veel vragen over het updaten van Joomla sites, de veiligheid, kosten etc.

  Joomla staat niet stil en heeft sinds 24 januari 2012 een nieuwe versie, namelijk Joomla 2.5.

  Het Joomla ontwikkelteam is per 1 oktober 2012 definitief gestopt met de ondersteuning van Joomla 1.5. Dit betekent niet dat per die datum uw website meteen gevaar loopt of niet meer werkt. Het betekent wel dat er geen nieuwe veiligheidsupdates meer uitkomen en dat het systeem op den duur achter zal gaan lopen met betrekking tot nieuwe functionaliteiten of een goede werking op nieuwe versies van internetbrowsers, mobiele apparatuur, etc.

  Lees meer...