• header2
 • Home
 • De mogelijkheden
 • Acymailing e-mail marketing

Acymailing e-mail marketing

AcyMailing_Essen_4b00758789509Voor Joomla bestaan er diverse componenten die het contact met uw (potentiële) klanten kunnen verzorgen. Deze zogenaamde mailing-componenten hadden tot voor kort een aantal grote nadelen:

Het was zeer complex om de mailing er "netjes" uit te laten zien.
Het versturen van mailingen was omslachtig en ondoorzichtig.
Integratie met webwinkels (Virtuemart) en ander componenten was niet (goed) mogelijk.

Sinds kort adviseert OnlineNow echter AcyMailing dat aan alle bovenstaande tekortkomingen direct een einde maakt. AcyMailing is in diverse varianten verkrijgbaar en heeft de volgende voordelen:

 • MetAcyMailing kunt u uw bezoekers in lijsten indelen en deze nieuwsbrieven en e-mails toezenden.
 • U kunt abonnees importeren vanuit csv, e-mail sjablonen maken en gemakkelijk de statistieken bijhouden van uw verzonden mailings.
 • AcyMailing is volledig geïntegreerd in Joomla, dit betekent o.a. dat u eenvoudig in Joomla gemaakte artikelen in uw mailing kunt opnemen. Zonder u zorgen te hoeven maken over layout, plaats van afbeeldingen enz.
 • Er is voorzien in een zeer uitgebreide opt-in/opt-out functie.
 • Eerder verstuurde nieuwsbrieven kunnen eenvoudig opnieuw door uw klanten geraadpleegd worden.
 • De Business Edition biedt een complete integratie met Virtuemart. Door middel van 1 druk op de knop neemt u eenvoudig uw producten op in de nieuwsbrief.

Bovenstaande voordelen zijn er slechts enkele. AcyMailing is verkrijgbaar in 4 varianten, met elk hun eigen functies. Meer informatie over AcyMailing vindt u hier.

OnlineNow kan de volledige implementatie van AcyMailing in uw website verzorgen. Wij installeren AcyMailing en maken een template voor uw nieuwsbrief die volledig bij de stijl van uw bedrijf past. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden neem dan gerustDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.op. 

 • Nieuw bij OnlineNow

  Op het moment zijn er weer diverse websites in ontwikkeling onder andere een website voor veiligheidsgereedschap, een website voor vijveraccessoires en een websiste voor een vakantie accomodatie op Texel.

  Onlangs is ook opgeleverd de website voor Frits Antonius, hij gaat samen met een partner een fantastische rondreis door Amerika maken. Deze website is gesponsord door OnlineNow en volledig uitgevoerd in de allernieuwste versie van Joomla 3.0.

  logo mijnoranjevolvo

  U kunt de website vinden op:

  www.mijnoranjevolvo.nl

 • Joomla Upgrade Aktie

  Zoals al vaker gemeld is het tijdperk van Joomla 1.5 nu echt voorbij. Tot voor kort was er nog beperkte ondersteuning en konden componenten voor Joomla 1.5 nog gewoon gedownload worden. Inmiddels is ruim 80 % van de klanten van OnlineNow overgestapt op de nieuwe Joomla 2.5 versie en sommigen zelfs op de nieuwe Versie 3.

  De laatste maanden is het regelmatig voorgekomen dat oudere Joomla 1.5 websites het doelwit zijn geweest van hackers. Soms was dit eenvoudig op te lossen en soms moest de complete website opnieuw geïnstalleerd worden. Met alle gevolgen en kosten van dien.

  Lees meer...
 • Nieuwe webshop opgeleverd

  Onlangs is de nieuwe webshop voor de Alphense Boys opgeleverd. Een hypermoderne webshop gemaakt met de nieuwste Joomla Versie (2.5) en ook de nieuwste versie van Virtuemart (2.0).

  Het verzoek was een webshop te maken met de uistraling van de club en waarin met name de kleding goed en duidelijk gepresenteerd kon worden. Tevens moest het mogelijk zijn om per maat de voorraad bij te houden.

  Neem gerust eens een kijkje in de webshop van Alphense Boys, u vindt deze hier.

  logo-alphense-boys

 • Joomla upgraden van 1.5 naar 2.5

  We hebben onderstaande al een aantal maal onder de aandacht gebracht maar de laatste weken krijgen we toch veel vragen over het updaten van Joomla sites, de veiligheid, kosten etc.

  Joomla staat niet stil en heeft sinds 24 januari 2012 een nieuwe versie, namelijk Joomla 2.5.

  Het Joomla ontwikkelteam is per 1 oktober 2012 definitief gestopt met de ondersteuning van Joomla 1.5. Dit betekent niet dat per die datum uw website meteen gevaar loopt of niet meer werkt. Het betekent wel dat er geen nieuwe veiligheidsupdates meer uitkomen en dat het systeem op den duur achter zal gaan lopen met betrekking tot nieuwe functionaliteiten of een goede werking op nieuwe versies van internetbrowsers, mobiele apparatuur, etc.

  Lees meer...